Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Pekdemir, Dil Bayramı'nda Fezalı öğrencileri kabul etti

Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesince Samsun Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Pekdemir, Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Feza Berk Koleji öğrencilerini kurumunda kabul etti.Ziyarete gelen Fezalıları 'Sizler bizim geleceğimizsiniz'...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rektör Pekdemir, Dil Bayramı'nda Fezalı öğrencileri kabul etti
Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesince Samsun Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Pekdemir, Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Feza Berk Koleji öğrencilerini kurumunda kabul etti.

Ziyarete gelen Fezalıları 'Sizler bizim geleceğimizsiniz' diyerek kapıda karşılayan Rektör Pekdemir, misafir öğrenciler ile tek tek ilgilendi. Ziyaretin Dil Bayramı münasebetiyle gerçekleştiğini öğrenince çok mutlu olduğunu ifade etti. Fezalı öğrenciler Rektör Pekdemir'in ardından Başarı Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Arslan ile Türk dili ve incelikleri üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide, Doç. Dr. Arlan, Türkçenin kullanımı konusunda yapılan yanlışlara dikkat çekti. Doç. Dr. Arslan, "Türkçeyi güzel kullanmak için ilk önce kelime dağarcığınızın geniş olması gerekir. Bunun için de bol bol kitap okumalısınız." diyerek öğrencilere kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Okul müdürü Mevlüt Tabak ise "Öğrencilerimizi kendilerini en iyi şekilde ifade eden bireyler olarak yetiştirmek önceliklerimizin içerisinde. Bu bağlamda Dil Bayramını fırsat bilerek iletişimin vazgeçilmezi olan dilimizi ve dilimizin inceliklerini akademik çevrelerden de destek alarak öğrencilerimizin duyarlılığını artırmaya çalıştık." diye konuştu. Tabak, bu çalışmalarda kendilerine ev sahipliği yapan Başarı Üniversitesi yetkililerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.