Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Mat’tan kan bağışı kampanyasına destek

Melikşah Üniversitesi Kızılay işbirliği çerçevesinde Hukuk Fakültesi fuaye alanında kan bağışı kampanyası yapıldı.'Kan Bağışı, Can Bağışı' sloganıyla gerçekleştirilen ve Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mamut Mat'ın...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rektör Mat’tan kan bağışı kampanyasına destek
Melikşah Üniversitesi Kızılay işbirliği çerçevesinde Hukuk Fakültesi fuaye alanında kan bağışı kampanyası yapıldı.'Kan Bağışı, Can Bağışı' sloganıyla gerçekleştirilen ve Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mamut Mat'ın da katıldığı kan bağışı kampanyasına öğrenciler tarafından da yoğun ilgi vardı.

Renkli kişiliği ile ön plana çıkan ve kan vererek öğrencilere öncülük eden Rektör Mat, özellikle insanlık için en önemli ihtiyaçların başında kanın geldiğini vurgulayarak, kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu belirterek öğrencilerini de kan vermeye davet etti. Kampanyada öğrenciler tarafından yoğun ilgi olmasına karşın, kan değerleri uygun görülen yaklaşık 70 kişiden kan alımı yapıldı. Kızılay yetkilileri kampanyanın güzel geçtiğini, hedeflerine ulaştıklarını ve üniversite olarak gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.