Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar’daki parklara sonbahar bakımı

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki çok sayıda parka sonbahar bakımı yaptı. Ağaç diplerine humuslu toprak ekleyen ekipler, yamaç eğimi olan bölgelerde erozyona karşı bir dizi önlem aldı.Park ve Bahçeler...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar’daki parklara sonbahar bakımı
Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki çok sayıda parka sonbahar bakımı yaptı. Ağaç diplerine humuslu toprak ekleyen ekipler, yamaç eğimi olan bölgelerde erozyona karşı bir dizi önlem aldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sonbahar mevsiminde ağaçların ve parkların bakımını yaptı. İlçe genelindeki 90 adet parkın bakımını yapan ekipler, ağaç diplerini humuslu toprakla besledi. İlçedeki yeşil alan çalışmalarıyla dikkatleri çeken belediye binlerce ağaç ve fidanın bakımını tek tek yapıyor. Eğimli bölgelerde ise erozyona karşı bir dizi önlem alınıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre son 11 yılda ilçede 90 adet park ve yaklaşık 600 bin dönümlük yeşil alan çalışması yapıldı. Bu alandaki çalışmaların bunda sonra da devam edeceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.