Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar’da Öğretmenler Günü kutlandı

Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Öğretmenler Günü programına ilçe protokolü tam kadro katılarak öğretmenleri yalnız bırakmadı.Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Kaymakam İhsan Kara, Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar’da Öğretmenler Günü kutlandı
Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Öğretmenler Günü programına ilçe protokolü tam kadro katılarak öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, yöneticiler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, öğretmenlere yönelik, "Geleceğin mimarlarını yetiştiren sizlersiniz. Öğretmenlik çok kutsal bir meslektir. Sabır, azim ve büyük emek gerektiren bir mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum." dedi.

Protokol konuşmalarının ardından yeni atanan öğretmenler Türk bayrağı etrafında kenetlenip bir kez daha yemin etti. Öğretmenlerin bu davranışları büyük takdir toplarken, minik öğrenciler de öğretmenleri için hazırladıkları sürprizleri sergileyip onlara anlamlı şiirler armağan ettiler. Protokol üyeleri de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Hizmet Şeref Belgelerini öğretmenlere takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.