Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar’da Kızılay Haftası etkinliği

Ankara Pursaklar Belediyesi ve Kızılay Şube Başkanlığı, ilçede Kızılay Haftası etkinliği düzenledi.145. yılına ulaşan Türk Kızılayı kutlaması ilçe protokolünün tam kadro katıldığı program Hakan Akbıyık İlkokulu’nda gerçekleştirildi....

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar’da Kızılay Haftası etkinliği
Ankara Pursaklar Belediyesi ve Kızılay Şube Başkanlığı, ilçede Kızılay Haftası etkinliği düzenledi.

145. yılına ulaşan Türk Kızılayı kutlaması ilçe protokolünün tam kadro katıldığı program Hakan Akbıyık İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Kaymakam Salih Bıçak ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in de katıldığı programda Ankaralı minik seğmenler gösterileri ile renkli dakikalar yaşattı. Programda konuşan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Kızılay, milletimizin merhamet eli misyonunu yüklenerek hizmet etmektedir. Nerede kanayan bir yara görse oraya ulaşıyor. Hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet ediyor. Bu vesile ile Kızılay Haftanızı tebrik ederim.” dedi.

Kızılay Şube Başkanı Dursun Ülger, 2006 yılından beri Pursaklar’da hizmet eden Kızılay Şubesi’nin Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in eseri olduğunu belirterek teşekkür etti. Törenin sonunda Çetin’e Türk Kızılayı adına onur plaketi takdim edildi. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ise ödüllerini protokol üyelerinden aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.