Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar’da hafızlar icazet aldı

Ankara Pursaklar Merkez Camii’nde düzenlenen hafızlık merasiminde 37 kişiye daha hafızlık sertifikaları verildi. Genç hafızlar okudukları Kur’an tilaveti ile gönülleri fethetti.Pursaklar Müftülüğü’nün düzenlemiş olduğu merasim öğle...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar’da hafızlar icazet aldı
Ankara Pursaklar Merkez Camii’nde düzenlenen hafızlık merasiminde 37 kişiye daha hafızlık sertifikaları verildi. Genç hafızlar okudukları Kur’an tilaveti ile gönülleri fethetti.

Pursaklar Müftülüğü’nün düzenlemiş olduğu merasim öğle namazı öncesi Pursaklar Merkez Camii’nde gerçekleştirildi. Programa Ankara Müftüsü Prof. Dr. Mefail Hızlı, Pursaklar Kaymakamı Salih Bıçak, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, İlçe Müftüsü Cemal çıkrık, din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kur’an tilaveti ile açılan program hafızların okudukları ayetler, ilahiler ile devam etti. Altınova ve Fatih Erkek Kur’an Kursu’ndan mezun olan hafızlar, okudukları Kur’an tilaveti ile göz doldurdu.

Programa katılan yöneticiler, genç hafızları tebrik ederek sertifika verdi. Hafızlara altın hediye edilirken, hafızlık eğitimi veren görevlilere de plaket takdim edildi. Hafızlık merasiminin sonunda davetlilere yemek ikram edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.