Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar’da Gaziler Günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Pursaklar Dede Korkut Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle kutlandı.Törene Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, gaziler, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.     İlk...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar’da Gaziler Günü kutlandı
19 Eylül Gaziler Günü, Pursaklar Dede Korkut Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle kutlandı.
Törene Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, gaziler, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

    İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk bırakılması ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törende, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bir konuşma yaparak "Şehitler nurlu, gaziler ise onurlu kimselerdir. Bu unvan gazilerimiz için bir onurdur. Allah herkese onurlu yaşamayı nasip etsin. Şehitlerimizi ve ahrete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunar Gaziler Gününü tebrik ederim." dedi.

    Protokol konuşmalarının ardından günün anlam önemini belirten şiirler okundu, kahramanlık destanlarının anlatıldığı slaytlar izletildi. Programın sonunda Pursaklar Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan hediyeler gazilere takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.