Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar Belediyesi’nde memurlara sosyal denge sözleşmesi

Pursaklar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik sosyal denge sözleşmesi imzalandı.    Başkanlık Konağı’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Selçuk Çetin...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2014 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2014 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar Belediyesi’nde memurlara sosyal denge sözleşmesi
Pursaklar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

    Başkanlık Konağı’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, ilgili sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan Başkan Selçuk Çetin, sözleşmenin her 2 taraf için de hayırlı olmasını dileyerek amaçlarının ilçe halkına en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi.

    Çetin, "Göreve geldiğimizden beri çalışan personelimizin hakkını alnının teri kurumadan vermeye özen gösteriyoruz. Bu gün de atmış olduğumuz imzalar personelimiz için hayır olsun. İnşallah bundan sonra Pursaklar için, kıymetli hemşerilerimiz için daha çok çalışacağız." dedi.

    Başkan Mursel Turbay da çalışanlar lehine imzalanan toplu sözleşmenin birlik ve beraberlik içinde sosyal standartları yükseltmek için sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını belirtti. Turbay, ilçenin hızla gelişmesi ve hizmet kalitesinin artmasından dolayı Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.