Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi Ek Hizmet Binası açıldı

Pursaklar Belediyesi, artan nüfusu ve genişleyen hizmet alanını göz önünde bulundurarak Tevfik İleri Kültür Merkezi Ek Hizmet Binası'nı hizmete açtı. Bir başkan yardımcısı, basın yayın birimi, spor müdürlüğü ve Erdemli Gençlik Sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi Ek Hizmet Binası açıldı
Pursaklar Belediyesi, artan nüfusu ve genişleyen hizmet alanını göz önünde bulundurarak Tevfik İleri Kültür Merkezi Ek Hizmet Binası'nı hizmete açtı.

Bir başkan yardımcısı, basın yayın birimi, spor müdürlüğü ve Erdemli Gençlik Sosyal Tesisleri’nin yer aldığı ek hizmet bina, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi Sun Sokak’ta hizmet vermeye başladı. Pursaklar Belediyesi, hızla değişen ve gelişen ilçede yeni projeler üretmek ve halka daha iyi hizmet etmek için yeni birimler oluşturdu. İlçenin ihtiyaçlarını tespit etmek, özgün projeler üretmek ve hizmetleri kamuoyu ile hızlı bir şekilde paylaşmak için kolları sıvayan ekipler, yeni hizmet binasında mesaiye başladı. Basın yayın, spor ve Erdemli Gençlik birimleriyle ilgili işlem yaptırmak isteyenler, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi Sun Sokak’taki ek hizmet binasına başvurabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.