Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar Belediyesi hanım evlerine kayıtlar başladı

Pursaklar Belediyesi Hanım evlerindeki birbirinden güzel ve faydalı kurslar için yeni dönem kayıtları başladı.İngilizceden Arapçaya, iğne oyasından kurdele nakışına, bilgisayardan spora kadar birçok aktivitenin yer aldığı kurslar için...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar Belediyesi hanım evlerine kayıtlar başladı
Pursaklar Belediyesi Hanım evlerindeki birbirinden güzel ve faydalı kurslar için yeni dönem kayıtları başladı.
İngilizceden Arapçaya, iğne oyasından kurdele nakışına, bilgisayardan spora kadar birçok aktivitenin yer aldığı kurslar için Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’nde yeni dönem için ücretsiz kayıtlar başladı. Pursaklar Belediyesi Nezaket, Ayyıldız ve Saray Hanım evlerinde yürütülen faaliyetlerde hanımlar için hem mesleki hem de hobi kursları bulunuyor.
Şu ana kadar birçok kursu başarıyla tamamlayan hanım evleri, bundan sonraki kurslar için de yeni üyelerine kapılarını açtı. Uzman hocalar eşliğinde yapılan çalışmalarda hanımlar hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem meslek ediniyor hem de spor yaparak sağlıklı yaşam sürdürüyor.
Toplamda dört ayrı hanım evinde yürütülen kurslara her yıl 1000’in üzerinde hanım katılarak buradaki çalışmalardan faydalanıyor. Çok sayıda hanımın yararlandığı kurslar arasında Arapça, İngilizce, Osmanlıca, iğne oyası, bilgisayar, gümüş kazaziye takı, kurdele nakışı, hat, tezhip, ebru, minyatür, güzel konuşma, pastacılık, kuaförlük, çocuk gelişimi ve spor faaliyetleri bulunuyor.
Üye olmak isteyen Pursaklarlı hanımlar, 2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve spor için sağlık raporu ile Pursaklar Belediyesi hanım evlerinde bulunan üye kayıt formunu doldurup, bu imkanlardan ücretsiz olarak yararlanabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.