Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar Belediye Meclisi yeni bütçeyi görüştü

Ankara Pursaklar Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında 2014 Mali Yılı Bütçesini görüştü. Bütçe oybirliği ile kabul edildi. Pursaklar Belediye Meclis Başkan Vekili Osman Kayaer başkanlığında 5’inci dönem 57’nci birleşimde...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar Belediye Meclisi yeni bütçeyi görüştü
Ankara Pursaklar Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında 2014 Mali Yılı Bütçesini görüştü. Bütçe oybirliği ile kabul edildi.

Pursaklar Belediye Meclis Başkan Vekili Osman Kayaer başkanlığında 5’inci dönem 57’nci birleşimde toplandı. İlçenin temel iş ve hizmetlerini yürütmek üzere hazırlanan 46.000.000.00 TL tahmini bütçe oybirliği ile kabul edildi.

Gelir ve giderin denk olduğu bütçe, gruplar ve şahıslar adına yapılan konuşmaların ardından meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Bütçe kararnamesindeki kalemler tek tek oylandı. Fen İşleri Müdürlüğü bütçesi oy çokluğu ile kabul edilirken diğer maddelerin tamamı oybirliği ile kabul edildi.
Meclis Başkan Vekili Osman Kayaer, 2014 Mali Yılı Tahmini Bütçe’nin hayırlı olması temennisinde bulunarak meclis üyelerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.