Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT Başmüdürlüğü yöneticileri Vali Coş’u ziyaret etti

Adana PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, PTT’nin 173. kuruluş yıl dönümünü dolayısı ile Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.Beraberindeki heyetle birlikte makama gelen PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, kurumun...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT Başmüdürlüğü yöneticileri Vali Coş’u ziyaret etti
Adana PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, PTT’nin 173. kuruluş yıl dönümünü dolayısı ile Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte makama gelen PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Coş ise PTT’nin ülke genelinde hizmet verdiğini ve vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak, çözüm ortağı olmak adına çok önemli bir işlev üstlendiğini söyledi. PTT’nin son yıllarda teknolojik gelişmeye paralel olarak başarılı çalışmalara imza attığını aktaran vali Coş, kurumsal kimliğini sürekli yenileyip, geliştirdiğini ve Türkiye’nin en ücra köşelerinde dahi vatandaşlara posta, lojistik, haberleşme, bankacılık, fatura tahsilatı, posta çeki gibi pek çok konuda önemli hizmetler sunduğunu kaydetti. Vali Coş, Adana PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu nezdinde, PTT’nin 173. Kuruluş yıldönümü ve kurumun tüm çalışanlarını kutlarken, başarılı çalışmalarının devamını diledi. PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, ziyaret sonunda Vali Coş’a adı yazılı olduğu çini işlemeli porselen tabak hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.