Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT, 174. müşterisini ödüllendirdi

PTT 174. kuruluş yıl dönümünü Kırıkkale’de düzenlenen etkinliklerle kutladı. Kutlamalar kapsamında PTT'nin 174. müşterisi de ödüllendirildi.Kırıkkale'de 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2014 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2014 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT, 174. müşterisini ödüllendirdi
PTT 174. kuruluş yıl dönümünü Kırıkkale’de düzenlenen etkinliklerle kutladı. Kutlamalar kapsamında PTT'nin 174. müşterisi de ödüllendirildi.

Kırıkkale'de 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Çelenk töreninin ardından PTT Kırıkkale Başmüdürü Beytullah Baybunar ve beraberindeki heyet Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret ederek günün anısına pul koleksiyonu hediye etti. Daha sonra PTT başmüdürlüğüne iadeyi ziyaret eden Vali Kolat, PTT'nin 174'üncü Kuruluş yıldönümü dolayısıyla 174. sırada bekleyen üniversite öğrencisi Esra Yavaş'a çeşitli hediyeler verildi.

Vali Kolat, "PTT ülkemizdeki ve dünya genelindeki gelişmeleri yakinen takip edip hizmet kalitesini artırıyor ve bugüne kadar geldi. Kırıkkale PTT çalışanlarına başarılar diliyorum." dedi.

Şaşkınlığını gizleyemeyen 174. müşteri Esra Yavaş da "Şaşırdım bilmiyordum. İşlem yaptırmak üzere buraya gelmiştim. 174 sıra bize denk geldi biz de böyle bir hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz, mutlu olduk, güzel bir çalışma oldu." diye konuştu.

PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar ise Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine sevindirici bir haber verdi. Yenişehir'de bulunan Yurt Kur Caddesine kargomatik kurulacağını söyleyen Baybunar; "Yenişehir'e kargomatik kuruyoruz. Yol kenarında dolap şeklinde olacak. Gönderilen kargolarınız o dolaplara yerleştirilecek, sizin cep telefonunuza şifre gelecek ve şifrenizi girerek kargonuzu alacaksınız. Yani postacı beklemeyecek, postaneye gitmek zorunda kalmayacaksınız. O bölgeye yakın zamanda kuruyoruz. Belediyeden yerine aldık, çalışmaları bitmek üzereyiz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.