Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Psikolog Uca: İnterneti bilinçli kullanmalıyız

Psikolog Özlem Uca, oyundan eğlenceye, eğitimden sağlığa her türlü ihtiyacın internet üzerinden yapıldığını kaydederek; "İlk bakışta olumlu gibi görünse de çeşitli riskleri beraberinde getiriyor. İnterneti bilinçli kullanmalıyız"...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Psikolog Uca: İnterneti bilinçli kullanmalıyız
Psikolog Özlem Uca, oyundan eğlenceye, eğitimden sağlığa her türlü ihtiyacın internet üzerinden yapıldığını kaydederek; "İlk bakışta olumlu gibi görünse de çeşitli riskleri beraberinde getiriyor. İnterneti bilinçli kullanmalıyız" dedi.

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlediği "teknoloji bağımlılığı hayattan koparıyor" ve "güvenli internet için temel ipuçları" konulu seminere konuşmacı olarak katılan Uca, lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilere teknoloji bağımlığının zararları hakkında bilgiler verdi.

Temel amaçlarının internet bağımlılığı hakkında farkındalık oluşturmak olduğunu kaydeden Uca, şunları söyledi: "İnternet ve bilgisayar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası.Oyundan eğlenceye, eğitimden sağlığa her türlü ihtiyacın internet üzerinden yapılıyor.İlk bakışta olumlu gibi görünse de çeşitli riskleri beraberinde getiriyor. İnterneti bilinçli kullanmalıyız. Buradaki bir çocuğun bile aklına bir şeyin girmiş olması bizi mutlu eder. Hiçbir şey yapmamaktansa bir şeyler yapmak gerekir."

Semineri, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Belediye Başkanı İbrahim Uslu, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Dazkır, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Mali ve İlçe Müftüsü Orhan Örnek de izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.