Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis velileri, çocukların zayıf karne korkusu ile evden kaçmasına karşı uyardı

Bursa Emniyet Müdürlüğü, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı sonunda karnesinde kırık not olan çocukların muhtemel içerisine gireceği olumsuz davranışların engellenmesi amacıyla ‘okul irtibat polisleri’ ve rehber öğretmenlerle bir toplantı...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Emniyet Müdürlüğü, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı sonunda karnesinde kırık not olan çocukların muhtemel içerisine gireceği olumsuz davranışların engellenmesi amacıyla ‘okul irtibat polisleri’ ve rehber öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiriyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nden yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Öğrencilerin karne notlarının düşük olması sonucunda ebeveyn korkusu ile evden kaçma, intihara teşebbüs olaylarının olmaması ve bu tür kaygılarla nasıl başa çıkılacağı konularında rehber öğretmenlerinde katılımı ile Okul İrtibat Polisleri tarafından öğrenci ve velileri bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantıları yapılmaktadır. Bu kapsamda, Çocuk Şube Müdürlüğü İrtibat Görevlileri ve okulun rehber öğretmenlerinin de katılımı ile Reşitpaşa İlköğretim Okulu ve Haşimişcan İlköğretim Okulu’nda öğrenci ve velilere yönelik çocuk ve ebeveyn ilişkileri, bireylerin birbirlerine karşı tutum ve davranışları, çocukların karne döneminde aldığı düşük notlar sebebiyle evden kaçma olaylarının nasıl önüne geçileceği konularında karşılıklı görüşmeler yapılmış ve aile bireylerinin alması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapılmıştır. İlimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız devam edecektir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.