Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis öğrencilere çanta hediye etti

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ile Kafkas Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KARSİAD) ortaklaşa yürütmüş olduğu ‘Emniyetteyiz’ projesi kapsamında daha kaliteli eğitim alması sağlanan Sarıkamışlı öğrencilere deneme sınavı yapıldı....

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis öğrencilere çanta hediye etti
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ile Kafkas Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KARSİAD) ortaklaşa yürütmüş olduğu ‘Emniyetteyiz’ projesi kapsamında daha kaliteli eğitim alması sağlanan Sarıkamışlı öğrencilere deneme sınavı yapıldı. Sınav sonrası öğrencilere polis ağabeyleri çanta hediye etti.

KARSİAD Genel Sekreteri Fatih Baş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, projenin amacını, öğrencilerin daha iyi bir eğitim ile toplumdan kopuk yetişmesinin önünün alınması olarak değerlendirdi. Baş, "Paydaş kuruluşlarımızla el ele vererek toplumda daha başarılı bir gençlik elde etme gayreti içerisindeyiz." dedi.

Öğrenciler ise yapılan faaliyetler hakkında olumlu düşüncülerini ifade ederken, sınav sonrası polis memurlarından hediye çanta almanın kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Öğrenciler, her türlü fedakarlığı yaparak derslerinde kendilerine yardımcı olan okuma salonu öğretmenlerine ve kendilerine sürpriz yaparak çanta hediye eden emniyet mensuplarına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.