Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis, kumar oynatıldığı iddia edilen yerde ruhsatsız silah ele geçirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kumar oynatıldığı iddia edilen iş yerinde yapılan aramada ruhsatsız silah bulunduran bir şüpheli yakalandı. Manavgat'ta bulunan bir kulüpte kumar oynandığı ve ruhsatsız silah bulundurulduğu bilgisi üzerine...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2014 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2014 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kumar oynatıldığı iddia edilen iş yerinde yapılan aramada ruhsatsız silah bulunduran bir şüpheli yakalandı.

Manavgat'ta bulunan bir kulüpte kumar oynandığı ve ruhsatsız silah bulundurulduğu bilgisi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilgili kulüple ilgili inceleme yapıldı. İş yerinde kumar oynandığına dair herhangi bir bulguya rastlanılmadığı, ancak iş yeri yazıhanesinde bulunan masanın çekmecesinde, 1 adet Browning marka ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait şarjör, 14 adet 9 mm çaplı fişek ele geçirildiği kaydedildi.

Yine aynı iş yeri önünde park halinde bulunan bir araç içerisinde yapılan aramada da 1 adet Jagler marka 12 calibre av tüfeği ve tüfeğe ait 4 adet fişek ele geçirildiği belirtildi. Ruhsatsız tabanca ve fişeğin iş yerinde çalışan bir şahsa ait olduğu tespit edildiği ve şahsın 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.