Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis engelliler için kapak topladı

Kayseri İl EMniyet Müdürlüğü ile Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği'nce ortaklaşa hazırlanan ve bir yıl sürecek 'Engelleri Birlikte Aşalım' projesi kapsamında mavi kapak toplandı. Polisin topladığı mavi kapaklar, emniyet müdürlüğünde...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri İl EMniyet Müdürlüğü ile Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği'nce ortaklaşa hazırlanan ve bir yıl sürecek 'Engelleri Birlikte Aşalım' projesi kapsamında mavi kapak toplandı. Polisin topladığı mavi kapaklar, emniyet müdürlüğünde çalışan personelin iki çocuğuna tekerlekli sandalye olarak geri döndü.

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personellerden engelli çocuklardan tekerlekli ve akülü sandalye ihtiyacı olanlar için çalışma başlattı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, Melikgazi Belediye Başkanlığı ile Kayseri Anadolu Sakatlar Derneğince ortaklaşa hazırlanan ve bir yıl sürecek “Engelleri Birlikte Aşalım” projesine imza atıldı.

    Bu kapsamda, kapak toplama kutuları müdürlüğe ait birimlere dağıtılarak kapak toplama işlemine başlandı. Toplanan kapaklar belirli aralıklarla Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği'ne teslim edildi. Bir yıl devam edecek kapak toplama çalışması doğrultusunda 2 adet tekerlekli sandalye temin edildi.

    Yapılan ilk tespitlerde, emniyet müdürlüğü çalışanlarından 2 personelin yüzde 90’ın üzerinde fiziksel engelli olan çocukları için 1 adet tekerlekli, 1 adet de akülü sandalye Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği'nce temin edildi. Temin edilen sandalyeler İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ile Anadolu Sakatlar Derneği yetkililerinin de katıldıkları törenle ihtiyaç sahibi teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.