Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis çalıntı dört motosikleti sahiplerine teslim etti

Viranşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler düzenledikleri operasyonlarda çalınan dört motosikleti ele geçirerek sahiplerine teslim etti. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Hürriyet, Yenişehir ve Kışla mahallelerinde arama ve kontrol...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis çalıntı dört motosikleti sahiplerine teslim etti
Viranşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler düzenledikleri operasyonlarda çalınan dört motosikleti ele geçirerek sahiplerine teslim etti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Hürriyet, Yenişehir ve Kışla mahallelerinde arama ve kontrol yapan polis, 17 haneli rakam ve harf grubunda oluşan şasi numarası kazıntı ve değiştirilmiş dört motora el koydu. Diyarbakır kriminal polis laboratuvarında yapılan inceleme sonucunda 02..393 Adıyaman ilinden, 63..178 Gaziantep’ten ve 63..035, 63..329 plakalı motosikletin ise Viranşehir’den çalıntı oldukları anlaşıldı.

Motosikletler ile birlikte yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca motosikletler sahipleri bulunarak teslim edildi. Vatandaşlar motosikletlerine kavuştukları için emniyet yetkililerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.