Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polatlı Belediyesi haşeratla mücadele ediyor

Mevsim normalleri üzerinde yağan yağışlar nedeniyle ortaya çıkan haşereler, Polatlı Belediyesi ilaçlama ekipleri tarafından etkisiz hale getiriliyor.Polatlı’da 13 merkez 82 kırsal mahallede ilaçlama çalışması yürüten Belediye ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mevsim normalleri üzerinde yağan yağışlar nedeniyle ortaya çıkan haşereler, Polatlı Belediyesi ilaçlama ekipleri tarafından etkisiz hale getiriliyor.

Polatlı’da 13 merkez 82 kırsal mahallede ilaçlama çalışması yürüten Belediye ekipleri, park ve bahçelerin yanı sıra apartman boşlukları ve bina arkalarındaki yeşil alanlarda AB standartlarına uygun dezenfektanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Halk ve çevre sağlığına önem verdiklerini, uçkun, sivrisinek, karasinek gibi zararlılara karşı Polatlı’nın ilaçlandığını belirten Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz günün erken ve gecenin geç saatlerinde ilaçlama çalışması yürütmekteler. Vatandaşlarımızın sivrisinek, karasinek gibi uçkunlardan rahatsız olmamaları için azami gayret göstermekteyiz. Ayrıca ilaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü normlarına uygun, Sağlık Bakanlığımızca onaylı çevreye zarar vermeyen ürünler kullanıyoruz." dedi.

Başkan Yıldızkaya, sinek oluşmaması için çöplerin, çöp konteynerlerine konulması ve zamanından önce çıkartılmaması gerektiğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.