Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Platform üyeleri son ziyaretlerini gerçekleştiriyor

Ereğli İçin Mücadele Platformu üyeleri, 24 Eylül'de düzenlenecek olan eyleme destek ziyaretlerini sürdürüyor. Üyeler, Ereğli Servis Minibüsleri Derneği Başkanı Cahit Atalay, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Platform üyeleri son ziyaretlerini gerçekleştiriyor
Ereğli İçin Mücadele Platformu üyeleri, 24 Eylül'de düzenlenecek olan eyleme destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Üyeler, Ereğli Servis Minibüsleri Derneği Başkanı Cahit Atalay, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Makine Mühendisleri Odası Ereğli Şube Başkanı Ahmet Ümit Yoldaş’ı ziyaret ederek destek istedi.

Ereğli Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Cahit Atalay ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Ümit Yoldaş, eyleme destek vereceklerini belirtti, Ereğli’ye ve Ereğli ekonomisine katkı sağlayacak ne varsa ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir’in özelleştirilmesi sırasında Ereğli ve Ereğli esnafının eylemlere destek vermediğini hatırlattı. Odabaş, "Kimse bizlere gönül koymasın. Bizler o zamanlar esnaf arkadaşlarımızın dükkânlarına afiş asmakta bile sıkıntı yaşadık” dedi. Nasrettin Hoca fıkrası anlatan Odabaş “Hoca bir gün çatıdan düşmüş. 'Nasılsın?' demişler. ‘Bana çatıdan düşen birini getirin, halimden anca o anlar’ demiş. Sonuçta bir mücadeleniz, emeğiniz var. Başarıya ulaşırsınız. Bizler bir durum değerlendirmesi yapar, üstümüze düşen ne varsa yanınızda olmak için beraber yürümeye hazırız." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.