Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Zengi idarecileri, Kimse Yok Mu'yu ziyaret etti

Özel Zengi İlkokulu Müdürü Nurettin Keleş ve Okul Aile Birliği üyeleri, Hatay’da faaliyet gösteren Kimse Yok Mu Derneği Hatay Şubesini ziyaret etti.Ziyaret sırasında Kimse Yok Mu Derneği Hatay Şubesi ile görüşmeler yapan okul müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Zengi İlkokulu Müdürü Nurettin Keleş ve Okul Aile Birliği üyeleri, Hatay’da faaliyet gösteren Kimse Yok Mu Derneği Hatay Şubesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kimse Yok Mu Derneği Hatay Şubesi ile görüşmeler yapan okul müdürü Keleş, Özel Zengi Okullarının eğitim-öğretim faaliyetleri ve elde ettiği başarılar hakkında bilgi verdi. Keleş, "Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Kimse Yok Mu Derneği’ne yardım ulaştırdıkları mazlumlar adına da şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Hatay Şube Müdürü Murat Küser ise "İnsanların milletine, ırkına ve dini inançlarına bakmaksızın yardımcı olmaya çalışıyoruz. Allah inancı, hangi din veya mezhepten olursanız olun insana yardımı öğütler. Kimse Yok Mu fakirlikle, cehaletle ve eğitimsizlikle mücadele ediyor. Bu yardım kuruluşu bizler gibi insanlara ulaşarak harekete geçiriyor, bizlere yardım yaptırıyor ve bu da bizlerin hayatına güzellik katıyor. Biz görevimizi yapıyoruz. Hiçbir şeye takılmadan ihtiyaç sahibi ailelere sahip çıkmaya devam ediyoruz. Biz, burada ve dünyanın her yerinde insanlara kucak açmanın dini bir vecibe olduğunu düşünüyoruz. Bizim dinimiz sevgi ve hoşgörü dinidir." diye konuştu.

Özel Zengi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Uçar da aileler olarak kendilerinin de Kimse Yok Mu’ya elden geldiğince maddi manevi olarak destek vereceklerini söyledi. Kardeş Aile Projesi'nin çok güzel bir uygulama olduğunun altını çizen Uçar, aile olarak ihtiyaç sahibi bir aileye kardeş aile olabileceklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.