Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Sakarya’dan Kutlu Doğum etkinliği

Özel Sakarya Koleji tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Öğrenciler tarafından yapılan etkinlikte kolejin giriş salonuna Efendimiz anlatan yazılar ve şiirler asıldı. Peygamber Efendimizin Müslümanlara ışık tutan yol haritası olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Sakarya’dan Kutlu Doğum etkinliği
Özel Sakarya Koleji tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Öğrenciler tarafından yapılan etkinlikte kolejin giriş salonuna Efendimiz anlatan yazılar ve şiirler asıldı.

Peygamber Efendimizin Müslümanlara ışık tutan yol haritası olduğunu söyleyen Sakarya Koleji Okul Müdürü İlhami Arıkan, “Peygamber efendimiz bütün Müslümanlara ışık tutan, yol haritası veren ve yer yüzündeki bütün Müslümanlara rehberlik yapan yüce bir peygamberdir. Peygamber Efendimizin genel hayatı içerisinde karşılaşmış oldukları ve Mekke dönemindeki zorluklarda olmak üzere, Medine hayatı ve tüm yaşadıkları içerisinde Müslümanlara verilen bir mesaj var. Bu günden bu salonumuzda organize edilen Kutlu Doğum Haftası’nda bir araya geldik." dedi.

Arıkan, “Elhamdülillah her mekânda sevgili Peygamberimizin ahlakı, ilkeleri ve onun getirdiği ölümsüz mesajlar iletiliyor. Sevgiye, merhamete, barışa, affa, düşürmemeye, düşeni affetmeye, insanları sömürmemeye, çamur atmamaya, insanları razı kılmaya, bütün sıkıntıları kaldırmaya yönelik olan kutlamalarda ufuk insan ebedi önder, ebedi lider elbette de Hz. Muhammed Mustafa’dır. Eğer onu anlatabiliyorsak ve onun ahlakına insanları yönlendirebiliyorsak ki onun ahlakı Kur’an’dır, Kur’an okumaya ve Resulullah’ın hayatında bir şeyler öğrenmeye beraber düşünerek bir noktaya gelebiliyorsak muhteşem bir şeydir. Medine’sinde o işin kubbesi altında gönüllerimizi idare etmeye devam ediyoruz. Allah bizi onun bereketine şefaatine nail eylesin inşallah” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.