Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Otlukbeli Koleji, yeni binasında

Erzincan Özel Otlukbeli Eğitim Kurumları, yeni ve modern binasında eğitim-öğretime başladı. Sezona bayram havasında giren öğrenciler açılış coşkusu yaşadı. Erzincan'da başarıyla dikkat çeken Otlukbeli Eğitim Kurumları, bir haftalık...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Otlukbeli Koleji, yeni binasında
Erzincan Özel Otlukbeli Eğitim Kurumları, yeni ve modern binasında eğitim-öğretime başladı. Sezona bayram havasında giren öğrenciler açılış coşkusu yaşadı.

Erzincan'da başarıyla dikkat çeken Otlukbeli Eğitim Kurumları, bir haftalık gecikmenin ardından sezona 'merhaba' dedi. Yeni okulda öğrenim görecek olan öğrencilerin çok mutlu oldukları gözlendi. 5. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Bal, "Yeni okulumuz çok güzel, sınıflarımız ve yemekhanemiz çok büyük ve güzel bahçeye oyun parkı kurulmuş, kaydıraklar var, eğleniyoruz, her şey çok güzel." dedi.

Velilerden Muhammet Akalın ise yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte yeni bir heyecan da başlamış oldu. Bu sene daha bir heyecanlı ve mutluyuz. Çünkü okulumuz yeni binasına taşındı. Eski binasına göre çok daha güzel bir kampüs alanı ve fiziki şartlar olarak çok daha iyi, okul idarecilerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitim-öğretim yılının açılışıyla ilgili bilgi veren Okul Müdür Yardımcısı Ziya Yılmaz ise Otlukbeli ilk ve orta okulu olarak yeni eğitim ve öğretim yılında yeni binalarında hizmet vermeye başladıklarını ifade etti. Yeni okulun teknik ve fiziki alt yapı olarak eğitim öğretim açısından daha nitelikli ve daha fazla imkana sahip olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Otlukbekli Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin en kaliteli eğitimi almaları hususunda tüm imkanları seferber ettik. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Özel Otlukbeli Eğitim Kurumları, teknik ve fiziki şartlar olarak eğitimcilerden tam not alırken; ilkokul, ortaokul ve lise bölümü olarak 3 farklı blokta eğitimlerini sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.