Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Lara Eğitim Kurumları bursluluk sınavına yoğun ilgi

Nevşehir Özel Lara Eğitim Kurumları'nın düzenlediği bursluluk sınavına veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Bursluluk sınavında Nevşehir merkez ve ilçelerden katılan 2 bin 500 kadar öğrenci gelecek yıl Lara'da okuyabilmek için...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Lara Eğitim Kurumları bursluluk sınavına yoğun ilgi
Nevşehir Özel Lara Eğitim Kurumları'nın düzenlediği bursluluk sınavına veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Bursluluk sınavında Nevşehir merkez ve ilçelerden katılan 2 bin 500 kadar öğrenci gelecek yıl Lara'da okuyabilmek için ter döktü. İki ayrı seansta gerçekleşen sınavda yarışan öğrencilerin yanı sıra velilerin de oldukça heyecanlı oldukları gözden kaçmadı. Sınava katılan tüm öğrencilerin çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği etkinlikte veliler okulun 3D salonunda ve konferans salonunda film seyretti. Lara Eğitim Kurumları Müdürü Ulaş İnönü, başarılarla dolu bir geçmişe sahip okula gösterilen teveccühten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. İnönü, "Eğitime doğan güneş" parolasıyla başlayıp her yıl kendini yenileyerek eğitim -öğretim hayatına devam eden okullarını tercih edenlerin sadece bir okul değil aynı zamanda bir hayat seçmiş olduklarını kaydetti.

Eğitim-öğretimin yanında sportif alanlarda da kazandıkları başarıların, kupa ve madalyaların Lara Eğitim Kurumları'nın neden bu kadar tercih edildiğinin bir göstergesi olduğuna değinen İnönü “ 2015 TEOG sınavlarında 7 öğrencimizin 120 sorunun tamamını doğru bilmesi, 2014 TEOG sonuçlarına göre il birincisi olmamız, 2015 atletizm yarışmalarında, satranç müsabakalarında, oryantiring ve bocce yarışmalarında, güreş müsabakalarında, kitap sınavlarında Nevşehir birinciliğini kazanmış olmamız doğru yolda olduğumuzu gösteren başarılarımızdır." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.