Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Ergin Koleji TEOG'da 60 öğrencinin tamamını yerleştirdi

Yozgat Özel Ergin Koleji, 2014 yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarına göre yine büyük bir başarı elde ederek, A grubu yerleştirmede yüzde 100 başarı kazanarak 60 öğrencinin tamamını yerleştirmiş oldu.Özel...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2014 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2014 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Ergin Koleji TEOG'da 60 öğrencinin tamamını yerleştirdi
Yozgat Özel Ergin Koleji, 2014 yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarına göre yine büyük bir başarı elde ederek, A grubu yerleştirmede yüzde 100 başarı kazanarak 60 öğrencinin tamamını yerleştirmiş oldu.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada, bu yıl ilki düzenlenen TEOG sınavında öğrencilerin tamamının yerleştirildiğini söyledi. Köker, "Sonuçlara göre 60 öğrencimizden 30’u Fen lisesi, 25’i Anadolu lisesi ve 5’i de meslek lisesi olmak üzere öğrencilerimizin tamamı yerleşmiş oldu. Bu yerleşen öğrencilerimiz A grubundan olmak kaydıyla yerleşti. Yani öğrencilerimizden yerleşemeyen olsaydı, bunlar Milli Eğitim Bakanlığı'nca farklı okullara yerleştirileceklerdi ve ikinci gruptan (B) kontenjana gireceklerdi. Bizim öğrencilerimizin tamamı birinci gruptan (A) kesin sonuçlarla okullarına yerleşmişlerdir.” dedi.

Öğrencilerin, bu başarılarıyla kendilerini bir kez daha gururlandırdığını söyleyen Köker, “Bu zorlu eğitim yolunda öğrencilerimizi yalnız bırakmayan öğretmen ve velilerini, en önemlisi öğrencilerimizi kutluyorum. 2013-2014 eğitim öğretim yılında gerek sosyal, gerek kültürel, gerekse sportif faaliyetler ve eğitimde elde ettiğimiz başarılar bizleri okul olarak, başarılarımızın üzerine yenilerini koymamıza yardımcı olacaktır.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.