Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Ergin Koleji öğrencilerinden Defterdarı Altındağ’a ziyaret

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri 26. Vergi Haftası dolayısıyla Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy gözetiminde İl Defterdarı Abdurrahman Altındağ’ı makamında ziyaret etti. Defterdar Abdurrahman Altındağ, öğrencilerle bir süre sohbet...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Ergin Koleji öğrencilerinden Defterdarı Altındağ’a ziyaret
Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri 26. Vergi Haftası dolayısıyla Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy gözetiminde İl Defterdarı Abdurrahman Altındağ’ı makamında ziyaret etti.

Defterdar Abdurrahman Altındağ, öğrencilerle bir süre sohbet ederek verginin önemini anlattı. Kolej Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy, yaptığı açıklamada çocuklarda vergi bilincinin şimdiden oluşması için defterdarlık ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Özsoy, "Vergi Haftası nedeniyle Yozgat defterdarımızı makamında ziyaret ederek haftalarını kutladık. Bizler okul olarak böyle özel hafta ve günlerde ilgili kurumlarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizde küçük yaşta önemli günlerin hafızlarında şimdiden yer etmesini sağlıyoruz. Bu vesile ile Yozgat Defterdarımız Abdurrahman beye bizleri makamında kabul ettiği için çok teşekkür ederiz." dedi.

Yozgat Defterdarı Abdurrahman Altındağ’da ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.