Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Ergin Koleji fen dersini düzenlediği etkinlikle sevdiriyor

Yozgat Özel Ergin Koleji Fen Bilgisi Zümresi tarafından öğrencilerin görerek ve uygulayarak öğrenmesi amacıyla 6.sınıflar arası geleneksel 'hücre modeli' tasarım yarışması düzenlendi.     Özel Ergin Koleji 6. sınıf...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Ergin Koleji fen dersini düzenlediği etkinlikle sevdiriyor
Yozgat Özel Ergin Koleji Fen Bilgisi Zümresi tarafından öğrencilerin görerek ve uygulayarak öğrenmesi amacıyla 6.sınıflar arası geleneksel 'hücre modeli' tasarım yarışması düzenlendi.

    Özel Ergin Koleji 6. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan hücre modelleri okuldaki öğretmen ve öğrencilerin beğenisine sunuldu. Öğretmen ve öğrenciler tarafından oylanan hücre modellerinde Arzu Nilay Eryaşar’ın hücre modeli birinci, Sadiye İrem Coşkun’un hücre modeli ikinci, İrem Sude Şahin‘in hücre modeli üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

    Fen Bilgisi Zümre Başkanı Abdullah Uğraş Koyuncu yarışmanın mikroskobik dünyayı gözlemleyip, kavrayabilmenin güzel bir yöntemi olduğunu belirterek, projedeki amacın öğrencilere fen ve teknoloji dersini sevdirmek olduğunu söyledi. Koyuncu, "Yarışma ile görerek, uygulayarak ve konu hakkında çalışma yaparak hücre çeşitleri ile yapılarının öğrenilmesi, bağımsız iş yapabilme gücü ve işbirlikçi çalışma yöntemlerini kavrayabilme, özgün tasarım modelleri geliştirme alışkanlıkları kazandırmak ve öğrencilerin demokrasiyi özümseyerek uygulaması amaçlanmıştır. Öğrencilerin Fen Bilgisi dersine ilgisini artırmak için bu tür çalışmalarımız devam edecek." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.