Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Aziziye Koleji'nden 'Canım Öğretmenim' temalı resim yarışması

Erzurum Özel Aziziye İlkokulu tarafından ilköğretim 4 sınıf öğrencileri arasında 'Canım öğretmenim' temalı canlı preformans karma resim yarışması düzenledi.Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi Özel Aziziye İlkokulu...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Aziziye Koleji'nden 'Canım Öğretmenim' temalı resim yarışması
Erzurum Özel Aziziye İlkokulu tarafından ilköğretim 4 sınıf öğrencileri arasında 'Canım öğretmenim' temalı canlı preformans karma resim yarışması düzenledi.Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Özel Aziziye İlkokulu tarafından 4'cüsü düzenlenen Resim Yarışması'na, il merkezindeki devlet ve özel ilkokullarından 250 öğrenci katıldı. Öğretmen sevgisini pekiştirmek ve resim sanatına yatkın olan yetenekli öğrencilerin ortaya çıkarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.
Özel Aziziye İlkokulu'nun 4. kez düzenlediği resim yarışmasının teması 'Öğretmen' oldu. İl genelindeki çeşitli okullardan 250 öğrenci dereceye girmek için yarıştı.

Yarışma jürisini Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Süreyya Temel, Yrd. Doç.Dr. Şükriye Karadaş ve Öğretim görevlisi Hurisel Hatipoğlu oluşturdu. Jüri, dereceye giren eserleri belirlemekte zorluk çekti.

Özel Aziziye İlkokulu Müdürü Murat Kale, bütün öğrencilerin kendileri için birinci olduğunu ifade etti. Kale, yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, "Bizim nazarımızda bütün öğrenciler bu yarışmanın birincisi. Bu tür yarışmalar öğrencilerimizin estetik duygularının ve sanatsal yeteneklerinin gelişmesine önemli katkı sağlıyor. Bu organizasyonu düzenleyen Görsel Sanatlar Zümremize teşekkür ediyorum. Okulumuz sadece eğitim öğretim alanında değil, sosyal, kültürel, sanatsal ve spor alanlarında da Erzurum’un en yoğun etkinlik yapan okuludur. Bu etkinliklerimiz artarak devam edecek." dedi.

Öğrenciler canlı performans resimlerini yaparken; velilerine de Aziziye İlkokulu Konferans salonunda Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi organizesiyle Psikolojik Danışman Harun Entereli ve Türkçe Öğretmeni Erdal Kaya tarafından “Çocuk Eğitiminin Önemi” konulu seminer verildi.

Kale, dereceye giren öğrencileri ve okullarını şöyle sıraladı: “1. Semanur Giray (Mehmetçik İlköğretim Okulu), 2. Şevval Dikici (TOKİ İlköğretim Okulu), 3. Elanur Betül Ağgül (Polis Amca İlköğretim Okulu), 4. Zeynep Bedir (Mehmetçik İlköğretim Okulu) 5. Sude Bekmez (TOBB İlköğretim Okulu), 6. Ravza Korkmaz (Evren Paşa İlköğretim Okulu), 7. Mahir Tekin (İbni Sina İlköğretim Okulu), 8.Beyzanur İnce (TOKİ İlköğretim Okulu) 9. Şeyma Akgün (Polis Amca İlköğretim Okulu), 10. Efe Yakup Buzdağlı (Kayakyolu İlköğretim Okulu)”
Yarışma sonucu ilk 10'a giren öğrenciler çeyrek altın, gram altın , MP4 ve değişik hediyelerle ödüllendirilirken katılan her öğrenciye katılım madalya verildi.

Ödül töreni 3.sınıf öğrencilerinden oluşan koronun sunduğu programla sona erdi.Dereceye giren resimler, 10 gün süreyle Resim Antresinde sergilenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.