Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye Gençlik, Orduspor'a da 79-56 mağlup oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Osmaniye Gençlik– Orduspor maçında Osmaniye Gençlik, salondan 79-56 mağlup ayrıldı.Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Orduspor, deplasmanda, Osmaniye Gençlik’i 79 – 56 mağlup ederek deplasmanda ilk...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye Gençlik, Orduspor'a da 79-56 mağlup oldu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Osmaniye Gençlik– Orduspor maçında Osmaniye Gençlik, salondan 79-56 mağlup ayrıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Orduspor, deplasmanda, Osmaniye Gençlik’i 79 – 56 mağlup ederek deplasmanda ilk defa galip geldi. TKBL’de maçın ardındanTürkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) deplasmanda Osmaniye Gençlik’i 79 – 56 yenen ve ligde ilk deplasman galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarının belirten Orduspor’un başantrenörü Alper Durur, şöyle konuştu:

"Her iki takım için önemli olan maçı kazandıkları için mutluyuz. Öncelikle zor bir atmosferdi. Bizim kadromuza güveniyoruz. Osmaniye’nin kadrosu küçümsenemeyecek bir kadro. Takım olarak bu bizim ligde ilk deplasman galibiyetimiz oldu. Bu bizim açımızdan önemli. Orduspor’un ligin alt tarafından kurtulup play off hesapları yapması adına önemli bir maçı kazandık."

Kendi sahalarındaki maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirten Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz ise yaptığı açıklamada, "Sahamızdaki bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Orduspor’u kutluyorum. Osmaniye’de deplasman takımı gibi oynamamamız gerekiyor. Takım olarak basketbol dışı etkenlerle uğraşmaktan sıkıldık. Bazı sebeplerden dolayı takım olarak kendimizi basketbola veremiyoruz. Bir masa saatini bile tutamıyoruz. İkinci yarı başladı, hala ben saha kenarında masa ile uğraşıyorsam bu işler böyle olmaz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.