Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi Belediyesi’nden eğitime destek

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından Mehmet Akif Mahallesinde yaptırılacak 24 derslikli Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulunun protokolü imzalandı. Heykel tarihi valilik binasında gerçekleştirilen imza törenine Vali Münir Karaloğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi Belediyesi’nden eğitime destek
Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından Mehmet Akif Mahallesinde yaptırılacak 24 derslikli Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulunun protokolü imzalandı.

Heykel tarihi valilik binasında gerçekleştirilen imza törenine Vali Münir Karaloğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar katıldı.

Vali Karaloğlu, okul protokolü nedeniyle son derece mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Ülkemizin geleceğini teslim edeceğimiz çocuklarımız, donanımlı, kendinden emin, güvenli ve güçlü yetişirse, bu gençler bizi dünyada istediğimiz yere taşıyacak. Bu gençler bu okullarda yetişecek. Belediyeler son dönemde kaynak ve imkanları bakımından oldukça güçlendi. Bu imkanlarını gerçekleştirdikleri kamu yatırımları vatandaşın hizmetine sunuyor. Sağlık, eğitim ve sosyal hizmet yatırımları gerçekleştiriyor. Başkanımızı, böyle bir karar aldığı için kutluyorum.”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise eğitime yüzde 100 destek olmaya devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için, bütün imkânlarımızı kullanıyoruz. Bu güne kadar, ilçemizdeki 189 okulumuzun çevre düzenlemesi, çocuk oyun grupları, boya ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olduk. Bu gün imzaladığımız protokol ile Osmangazi Belediye tarihinde bir ilk olan Murat Hüdavendigar Lisesinin ardından, belediye olarak sıfırdan bir ilköğretim okulunu inşa edip eğitimin hizmetine sunmuş olacağız.”

Vatandaşların talepleri doğrultusunda bir çok hizmet geliştirdiklerini ifade eden Dündar, şöyle devam etti: “Vatandaşların dışında, diğer kamu kurum ve kuruluşların talepleri doğrultusunda da hizmet üretiyoruz. Sağlık alanında 30’un üzerinde binamız vatandaşımızın hizmetinde. Bursa’nın ilk Kapalı Atletizm Pistini Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte inşa ediyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak, klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Mehmet Akif Mahallemizde inşa edeceğimiz 24 derslikli İlköğretim okulunu da, kısa sürede tamamlayıp İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kullanımına sunacağız.”

Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da, Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar’a eğitime verdiği destekler için teşekkür etti. Konuşmaların ardından Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, okul protokolünü imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.