Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhan Kemal Öykü Ödülleri sahiplerine veriliyor

Çukurova Edebiyatçılar Derneği’nin, Ceyhan Belediyesi’nin desteğiyle bu yıl 6.’sını düzenlediği Orhan Kemal Öykü Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini düzenlenecek törenle alacak. 3 Kasım Pazar günü Seyhan Kültür Merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çukurova Edebiyatçılar Derneği’nin, Ceyhan Belediyesi’nin desteğiyle bu yıl 6.’sını düzenlediği Orhan Kemal Öykü Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini düzenlenecek törenle alacak.

3 Kasım Pazar günü Seyhan Kültür Merkezi Arif Nihat Asya Salonu’nda gerçekleşecek ödül töreni için hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş, bu yıl 6.’sını gerçekleştirdikleri Orhan Kemal Öykü Ödülü’nde dereceye girenleri Adana’da ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını söyledi. Tekbaş, Ceyhan Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirecekleri ödül töreninde Gamze Güller, Murathan Muradoğlu, Murat Taş ve Semih Güven’in ödül alacağını belirterek, “Amacımız genç edebiyatçılara bir ışık olmak, Türk Edebiyatı’na bir nebze de olsa katkı koymaktır. Yaklaşık 9 aydan bu yana bunun için çalıştık. Bize gelen eserleri ince eleyip sık dokuyarak bir karara vardık. Buradan tüm jüri üyelerine, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Adanalı edebiyatçı dostlarımızı da pazar günü yapılacak ödül törenine davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.