Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce refüje, sonra karşı şeride daha sonra kaldırıma çıkıp duvara çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce refüjü aştı daha sonra kaldırıma çıkarak alış veriş merkezinin duvarına çarptı. Kazada yaralanan sürücü, aracın motor kısmından çıkan dumanı kesmek...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önce refüje, sonra karşı şeride daha sonra kaldırıma çıkıp duvara çarptı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce refüjü aştı daha sonra kaldırıma çıkarak alış veriş merkezinin duvarına çarptı. Kazada yaralanan sürücü, aracın motor kısmından çıkan dumanı kesmek için çabalarken polisin 'Patlar yaklaşma' uyarılarını dikkate almadı. Sürücünün, yapılan alkol testinde 79 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kaza, gece 03.30 sularında Meydanbaşı Caddesi'nde medyana geldi. Alınan bilgilere göre caddeden çarşı merkezine giden 67 LS 847 plakalı otomobil sürücüsü Şakir Durgut (52), yokuş aşağıya indiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüje çıktı. Daha sonra karşı şeride geçtikten sonra kaldırıma çıkarak alış veriş merkezinin duvarına çarptı. Kazada aracı hurdaya dönen otomobil sürücüsü, başından aldığı darbe sonucu kanlar içinde kalırken, aracın motor kısmından çıkan dumanı kesmek için aküyü sökmeye çalıştı. Polislerin 'Patlar' uyarısına 'Gazı kapattım' diyerek cevap veren sürücü, polislerin ikazı sonrasında ambulansa bindirildi.

Alev alan otomobilin motor kısmı vatandaşlar tarafından söndürülürken, kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın gaz tüpünü kontrol ettikten sonra gerekli önlemleri aldı. Sürücü Şakir Durgut, yapılan alkol testinde 79 promil alkollü çıkarken, daha önce de 3 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı, ehliyetinin olmadığı ve yaklaşık 3 bin lira ceza yediği öğrenildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi ambulansta yapılan sürücü Şakir Durgut, daha sonra tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.