Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olimpiyatlara katılacak 2 kanocu Adana’da hazırlanacak

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Seyhan Baraj Gölü’nü kano ve kürekte Türkiye’nin en gözde merkezi olduğunu söyledi.2016 Rio De Janeiro’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları’nda Türk Milli Takımı...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Olimpiyatlara katılacak 2 kanocu Adana’da hazırlanacak
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Seyhan Baraj Gölü’nü kano ve kürekte Türkiye’nin en gözde merkezi olduğunu söyledi.

2016 Rio De Janeiro’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları’nda Türk Milli Takımı adına yarışacak Türk asıllı Bulgar sporcu Adnan Ali ile Ukraynalı Milli Kanocu Nıcola Madwiçyu ve Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tolga Çelik, İl Müdürü Hadi’yi makamında ziyaret etti. Sporculardan çalışmaları hakkında bilgi alan Hadi, antrenman, konaklama, beslenme ve diğer konularda gerekli kolaylığı göstereceğini kaydetti.

Akdeniz Oyunları’nda Türkiye’de ilk kez Adana’da yaşama geçirilen “Albano Sistem Kürek Parkuru” sayesinde Türk ve yabancı delegelerden teşekkür mektupları aldıklarını belirten Hadi, “Kano ve Kürek Federasyonu başkanlarıyla iyi ilişkilerdeyiz. Yakın gelecekte, Adana’ya uluslararası organizasyon verecekler.” diye konuştu.

Kano Federasyonu İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Tolga Çelik, Avrupa, dünya ve olimpiyat oyunlarına Adana’da hazırlanan sporcuların, iyi çalışma koşulları nedeniyle çok şanslı olduklarını belirterek, “Olimpiyata gitmenin yolu Adana’dan geçer.” dedi.

    Çelik, 2016’da Brezilya’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları’na Adana’da hazırlanacak Bulgar Adnan Ali’nin Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalyası bulunduğunu, Ukraynalı Nıcola Madwiçyu’nun Avrupa, dünya genelinde derecelerinin yanı sıra 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları’nda yedinciliği olduğunu sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.