Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri düzenlendi

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Şentürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde okul sporları için oluşturulan 4 kişilik birimin önemli bir açığı giderdiğini söyledi. Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan konferans...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri düzenlendi
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Şentürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde okul sporları için oluşturulan 4 kişilik birimin önemli bir açığı giderdiğini söyledi.

Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan konferans odasında ‘Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Hamit Şentürk, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinin ardından okul sporlarında yaşanacak sıkıntının önüne geçmek için diğer 11 ilçenin beden eğitimi öğretmenleriyle toplantı yaptıklarını söyledi. Beden eğitimi öğretmenlerinin özveriyle görev yaptıklarına dikkati çeken Şentürk, “Öğretmenlerin okul sporlarında görevlerini kolaylaştırmak için, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde servis oluşturuldu. Bu birim için İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz. Böylece önemli bir açığın giderilmesini sağladı. Bundan böyle öğretmenler, okul sporlarıyla ilgili tüm sorunlarını bu servisle çözümleyecekler. Tüm sorunlarınızı, servisin sorumlusu Nida Kaya’ya iletebilirsiniz. Spora hizmet eden tüm beden eğitimi öğretmenlerini minnettarız.” dedi.

İlçelerde dönem dönem çok iyi takımların merkeze gelerek dereceye girdiklerini anımsatan Şentürk, “Beden eğitimi öğretmenlerinden mutlaka birkaç branşta takım oluşturarak kırsaldaki öğrencileri kent merkezinde müsabakalara getirmelerini bekliyoruz. Buralardan kulüplere ve milli takımlara yetenekli sporcuların kazandırılacağına inanıyorum. Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak öğrenciler, kenti tanısın, çağdaş spor salonları görsün ve ufku genişlesin. Sporun temelini oluşturan okullardan çıkan çok yetenekli sporcularla gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ LİSANSI KENDİLERİ ÇIKARACAK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yeni hizmete giren Okul Sporları Servisi Sorumlusu Nida Kaya, beden eğitimi öğretmenlerinin lisans çıkarmak için kendilerine gelmelerine gerek kalmadığını, okul kodu ve mail adresiyle bunu yapabileceklerini, ancak tüm sorunların çözümünde 0322-4596603’ten 105 telefon numarası ile adanasfokulspor@gmail.com adresinden kendilerine ulaşacaklarını belirtti. Kaya, daha sonra Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemiyle ilgili öğretmenlere bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.