Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oklu: Denizli Büyükşehir'in merkezi Merkezefendi olacak

Denizli'de AK Parti’den Merkezefendi belediye başkan aday adayı olan İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Adem Oklu, ilçenin büyükşehirin merkezi olacağını, bu bölgede altyapısından akan yağmur suyunun geçtiği yere kadar her şeyin hafızalarında...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oklu: Denizli Büyükşehir'in merkezi Merkezefendi olacak
Denizli'de AK Parti’den Merkezefendi belediye başkan aday adayı olan İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Adem Oklu, ilçenin büyükşehirin merkezi olacağını, bu bölgede altyapısından akan yağmur suyunun geçtiği yere kadar her şeyin hafızalarında olduğunu söyledi.

Oklu, Çamlık Mesireliği'nde düzenlediği basın toplantısında, aday adayı olmaya 10 gün önce herkesle istişare ederek karar verdiğini söyledi. Adem Oklu, şunları kaydetti: “Kalbimizle dilimizde arasında fark yok. Merkezefendi, büyükşehirin merkezidir. Yenişehir, yenikent, 1,5-2 milyonluk nüfus bu bölgede kurulacaktır. Bütün sanayimizin, yatırımların tamamı bu tarafta. Şehrimiz batıya doğru genişliyor. Şehirde yeniden yapılanmalar, vizyon noktaları artık burada oluşacak. Biz bu bölgenin Göveçlik’in Göktepe zirvesinden, Karcı’nın Karababa tepesinden, Gerzele’nin en yüksek noktasından, o bölgeden inen yağmur suyunun nereden, hangi mahalleden geçtiğini bilen insanız. O bölgenin tüm imarı, bütün projeksiyonu bizim hafızamızda.” Merkezefendi’de yapacaklarına dair tereddütleri olmadığını söyleyen Oklu, “Merkezefendi, şehrin bütün yükünü taşıyacak. İleride bütün kamu kurumları burada toplanmak zorunda kalacak. Bu şehirde büyük hedef ve ideallerimiz varsa, bir değişim yaşamak istiyorsak bu Merkezefendi’den yapılacak.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.