Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenlerini dua ile andılar

Samsun merkeze bağlı Canik İMKB Anadolu Lisesi'ndeki izciler, okullarında görev yapıp hayatını kaybeden öğretmenleri için Kur'an-ı Kerim okutup ardından dua etti.Canik İMKB Anadolu Lisesi'ndeki izci öğrenciler, hayatını kaybetmiş öğretmenleri...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmenlerini dua ile andılar
Samsun merkeze bağlı Canik İMKB Anadolu Lisesi'ndeki izciler, okullarında görev yapıp hayatını kaybeden öğretmenleri için Kur'an-ı Kerim okutup ardından dua etti.

Canik İMKB Anadolu Lisesi'ndeki izci öğrenciler, hayatını kaybetmiş öğretmenleri için 24 Kasım Öğretmen Günü sebebiyle farklı bir program düzenledi. Samsun İzci Evi'nde gerçekleşen programa öğretmenler, aileler ve izciler katıldı. Canik İMKB'de görev yapmış öğretmenler için düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler seslendirildi. Dualarla süslenen etkinlikte izciler, "Sizler bizlerin yetişmesinde her türlü derdinizi, sıkıntınızı bir tarafa bırakıp, vefa örneği ile bizleri yetiştirdiniz. Bizler de sizleri unutmuyoruz, unutmayacağız. Dualarımız hep siz öğretmenlerimizle olacak." diyerek dua etti.

Okul Müdürü Necmettin Gül, katılanlara teşekkür etti. Gül, "Böyle bir program düzenleyerek hayatını kaybeden öğretmenlerinizi en iyi şekilde andınız. Emeği geçenlere, katılanlara teşekkür ediyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.