Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenlerden öğrencilerine kitap desteği

Yozgat’ın Saraykent İlk ve Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenler TEOG sınavına hazırlanan öğrencilere aralarında para toplayarak kitap desteğinde bulundu. Kitap desteğinden dolayı öğretmenlerine teşekkür eden öğrenciler, emeklerin boşa...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmenlerden öğrencilerine kitap desteği
Yozgat’ın Saraykent İlk ve Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenler TEOG sınavına hazırlanan öğrencilere aralarında para toplayarak kitap desteğinde bulundu.

Kitap desteğinden dolayı öğretmenlerine teşekkür eden öğrenciler, emeklerin boşa gitmeyeceğini belirterek daha çok çalışacaklarını ifade etti. Okul Müdürü Mahmut Mert, eğitimde istenilen başarının elde edilmesi için büyük çaba ve gayret sarf ettiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizim burada bulunmamızın yegane sebebi öğrencilerimizdir. Kursların yanı sıra öğrencilerimizin kaynak eksikliği olduğunu biliyorduk ve bu eksikliği tamamlamak bizim için sevindirici olmuştur. Bütün öğrencilerimizin yapması gereken sadece gayret göstermeleridir. Biz onlar için her ayrıntıyı gözetiyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.