Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenler Voleybol Turnuvası'nın birincisi Özel Konuralp oldu

Özel Konuralp Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen Öğretmenler Voleybol Turnuvası’nda birinci oldu.Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü spor faaliyetlerinin artırılarak...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmenler Voleybol Turnuvası'nın birincisi Özel Konuralp oldu
Özel Konuralp Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen Öğretmenler Voleybol Turnuvası’nda birinci oldu.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü spor faaliyetlerinin artırılarak yaygınlaşması, birlik ve beraberliğin artırılması için 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel okullar arası eğitimcilere yönelik voleybol turnuvası düzenledi. Heyecanlı ve çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuvada Özel Konuralp Koleji öğretmen voleybol takımı bütün rakiplerini yenerek birinci oldu. Ayrıca turnuvanın bireysel ödül alanında da Özel Konuralp Koleji öğretmen oyuncularından Adem Bostan, “En Değerli Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Beş yıl üst üste yıldız basketbol şampiyonu olan ve bir çok spor dalında çeşitli dereceler aldıklarını hatırlatan Konuralp Koleji Müdürü İsmail Gülen, "Öğretmenlerimizin akademik başarılarının yanında, sportif alanda da başarılı olmaları bizi memnun etti. Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.