Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmen adaylarına ilk hediyeleri öğretmenlerinden geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki FEM Dershanesi, öğretmen adaylarına ilk Öğretmenler Günü'nde kalem hediye etti. Ders sırasında sınıfa giren kurum öğretmenleri, kısa süre sonra meslektaş olacakları öğretmen adaylarına kendi elleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmen adaylarına ilk hediyeleri öğretmenlerinden geldi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki FEM Dershanesi, öğretmen adaylarına ilk Öğretmenler Günü'nde kalem hediye etti.

Ders sırasında sınıfa giren kurum öğretmenleri, kısa süre sonra meslektaş olacakları öğretmen adaylarına kendi elleriyle kalem dağıttı. FEM Akademi Ereğli Şubesi Kariyer danışmanı İzzet Bozoğlu "FEM Akademi olarak KPSS'ye yönelik hizmet veren dershanemizde öğrencimiz olan öğretmen adaylarımıza ilk hediyelerini vermenin heyecanını yaşıyoruz. Ancak dershanelerin kapatılma çalışması ise bu heyecana gölge düşürdü." dedi.

Dershanenin matematik öğretmeni Murat Topkaya , "Bu anlamlı günde ileride öğretmen olacak öğrencilerimize tüm eğitim hayatları boyunca başarılar dileyerek hediyelerini takdim ettik." diye konuştu.

Sınıf öğretmenliği adaylarından Yasin Topçu ise "Bu bizim öğretmen adayı olarak aldığımı ilk hediyemiz. Öğretmenlerimize bu düşüncelerinden dolayı arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.