Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmen adayları okullarını tanıttı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Fen Bilgisi 3. sınıf öğrencileri, 7. sınıf öğrencilerine fen laboratuvarını tanıtıp deneyler yaptı.BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi 3. sınıf öğrencilerinden...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmen adayları okullarını tanıttı
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Fen Bilgisi 3. sınıf öğrencileri, 7. sınıf öğrencilerine fen laboratuvarını tanıtıp deneyler yaptı.

BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi 3. sınıf öğrencilerinden Ali Geçgül, Büşra Tarakçı, Cansu Baş, Mustafa Çelikbaş ve Senem Çakır ‘Topluma Hizmet Uygulamaları' kapsamında Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerine, fakültelerindeki laboratuvarı tanıttılar. Öğrenciler, Prof. Dr. Yavuz Saka koordinatörlüğünde. Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu'ndan 7. sınıf A B C şubelerine 3 grup halinde kepez binasına götürüp orada önce laboratuvar güvenlik önlemlerini anlattılar. Daha sonra laboratuvar malzemelerini tanıtıp mikroskopta bazı bitki ve hayvan hücrelerini öğrencilere gösterdiler. Öğrenciler, kendi okullarında laboratuvar olduğunu ama bazı malzemeler yönünden eksik olduklarını dile getirdiler. Buraya gelerek gelişmiş bir laboratuvar gördüklerini daha önce görmedikleri deney malzemelerini gördüklerini söylediler.

Daha sonra konferans salonunda uzay ve evrenle ilgili film izletilerek, güneş sisteminde gezegen, cüce gezegen, uydu ve güneş gibi kavramları görsel bir şekilde daha anlaşılabilir hale getirildi. Fakülte öğrencileri film öncesinde misafirlerine patlamış mısır ve meyve suyu gibi ikramlarda bulundular. Film sonunda ise düzenlenen çekilişi kazanan 5 öğrenciye hediyeleri verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.