Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretim üyesi Mutlu, adaylık başvurusunu Mekteplioğlu'na teslim etti

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Mutlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde AK Parti'den Manavgat Belediye başkanı olmak için aday adayı olduğunu açıkladı. Abdullah Mutlu, aday...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretim üyesi Mutlu, adaylık başvurusunu Mekteplioğlu'na teslim etti
İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Mutlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde AK Parti'den Manavgat Belediye başkanı olmak için aday adayı olduğunu açıkladı.
Abdullah Mutlu, aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törenler İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu'na yaptı.
Mutlu'nun aday adaylığı başvurusunda Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin, Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun ve AK Parti'den belediye başkanı aday adayı olan Ahmet Özdemir yalnız bırakmadı.
Adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Mekteplioğlu'na teslim eden Mutlu, özgeçmişi hakkında partililere bilgilendirme yaptı.
Aslen Manavgat'ın Çardak köyü doğumlu olduğunu ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünü 1995 yılında bitirdiğini aktaran Mutlu, halen İnönü Üniversitesi İİBF öğretim görevlisi olduğunu, 30 Mart 2014'te yapılacak olan mahalli seçimlerde Manavgat Belediyesi'ni yönetmeye talip olduğunu kaydetti.
Manavgat'ın turizm şehri olması nedeniyle Anadolu'dan yoğun göç olduğunu anlatan Mutlu, artan nüfusa karşı başta şehiriçi trafiği olmak üzere kalıcı yatırımlar yapılmasının şart olduğunu ifade etti.
Partisi tarafından aday gösterilmesi halinde Manavgat'ı dünya turizminde marka bir şehir yapmak için bütün projelerinin hazır olduğunun altını çizen Mutlu, sandıkta yetki verilmesi halinde sorunların çözümünü her daim halkça içe içe ortak aklı işleterek çözeceklerini söyledi.
Mutlu, iyi derecede İngilizce, Almance ve Osmanlıca bildiğini kaydetti.
Manavgat'ta AK Parti'den Manavgat Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir'den sonra ikinci aday adaylığını açıklayan Mutlu oldu.
MHP'den Raşit Enhoş ve CHP'den mevcut Belediye Başkanı Şükrü Sözen, partileri tarafından geçtiğimiz günlerde Manavgat Belediye başkanı adayı olarak adaylıkları açıklanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.