Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere uygulamalı olarak deprem eğitimi verildi

Yozgat Özel Ergin İlkokulunda 3’ncü sınıf öğrencilerine yönelik deprem anında nasıl hareket edilmesi gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı. Öğretmen Seyfettin Tok, deprem anında nasıl hareket etmeleri konusunda öğrencilere uygulamalı...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilere uygulamalı olarak deprem eğitimi verildi
Yozgat Özel Ergin İlkokulunda 3’ncü sınıf öğrencilerine yönelik deprem anında nasıl hareket edilmesi gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı.

Öğretmen Seyfettin Tok, deprem anında nasıl hareket etmeleri konusunda öğrencilere uygulamalı olarak bilgiler verdi.

Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy ise öğrencilerde deprem bilinci oluşması açısından bu tür eğitimlerin önemli olduğunu söyledi. Özsoy, “Okulumuzda verdiğimiz eğitimin daha anlaşılır ve öğrencinin daha da çabuk kavrayıp öğrenmesi için derslerde uygulamalı eğitimlerimiz de oluyor. Derslerin konusuna göre uygulamalı çalışmalar yaparak özellikle hayatımızda bizler için ihtiyaç oluşturabilecek, deprem çantası, kaza gibi durumlarda ilk yardım eğitimide verdik. Bu eğitimlerimizi öğrencilerimize uygulamalı göstererek hem zihinlerinde kalıcı olmasını amçlıyoruz. Bu tür çalışmalarımızı ve eğitimizi bundan sonrada sürdüreceğiz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.