Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere tahliye tatbikatı yaptırıldı

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerine yönelik ikaz alarmı verilerek okuldan tahliye tatbikatı yaptırıldı. Kolej Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilere tahliye tatbikatı yaptırıldı
Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerine yönelik ikaz alarmı verilerek okuldan tahliye tatbikatı yaptırıldı.

Kolej Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada, öğrencilerin doğal afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiğini ve tahliye işleminin nasıl olması gerektiğini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulduğunu söyledi. Köker, “Ülkemiz deprem kuşağında yer almakta ve binlerce insanımızı maalesef depremde yaşamını yitirdi. Biz de olası afet ve yangın anında öğrencilerimizin nasıl hareket etmeleri ve sınıflarından nasıl dışarı çıkmaları konusunda uygulamalı olarak tatbikat yaptırdık. Bundan sonraki yıllarda da inşallah bu tür uygulamalarımız devam edecek." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.