Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler ‘Uyum Eğitimi Programı’yla okula alıştırılıyor

Yeni eğitim ve öğretim yılına 'Uyum Eğitimi Programı' ile başlayan Burç Ceyhan Koleji’nde, okula yeni kayıt yaptıran anasınıfı, 1. sınıf ve 5. sınıf öğrencileri, düzenlenen kültürel ve sportif etkinliklere başladı. Bu yıl ilk...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler ‘Uyum Eğitimi Programı’yla okula alıştırılıyor
Yeni eğitim ve öğretim yılına 'Uyum Eğitimi Programı' ile başlayan Burç Ceyhan Koleji’nde, okula yeni kayıt yaptıran anasınıfı, 1. sınıf ve 5. sınıf öğrencileri, düzenlenen kültürel ve sportif etkinliklere başladı. Bu yıl ilk defa Uyum Eğitimi’ne katılan 5. sınıf öğrencileri, önce öğretmenlerini ve derslikleri tanıdı, daha sonra okul yöneticilerinin kendileri için hazırladığı etkinliklere katıldı.

Okul Müdürü Evliya Demiraslan, “Çocuklarımızı kapıda güler yüzlü öğretmenlerimiz ve personelimizle karşıladık. Daha sonra bu eğlenceli ortam sınıflarda devam etti.” dedi. Çocuğun okula başlayacak olmasının, her anne ve babanın hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Demiraslan, “Çocukların okula iyi bir başlangıç yaparak uyum sağlaması, okulu sevmesi ve yeteneklerinin geliştirilmesi, öğrencinin daha sonraki bütün yaşamını etkiliyor. Öğretmenlerimiz de bu uyum sürecinde, öncelikle çocuklarımızın okul fobilerini yenmek için çalışacak.” şeklinde konuştu.

Uyum Eğitimi Programı kapsamında sosyal, kültürel, sportif etkinlikler, eğitsel oyunlar, müzik etkinlikleri ve resim çalışmaları gibi birçok neşeli aktiviteye de yer verdiklerini belirten Demiraslan, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yenilenen eğitim ve öğretim ortamıyla yeni döneme hazırız. Geçen dönem elde ettiğimiz sportif, sanatsal ve liselere yerleştirmedeki yüzde 100’lük başarıyı bu dönemde devam ettireceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.