Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Öğrenciler TEOG sınavı ile darmadağın edildi”

Aktif Eğitimciler Sendikası Sivas Temsilcisi Levent Nergiz, eğitim öğretimde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen öğrencilerin eğitilmesi adına şevklerini asla yitirmediklerini belirtti.Levent Nergiz, yaptığı açıklamada gönüllerinin tüm...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Öğrenciler TEOG sınavı ile darmadağın edildi”
Aktif Eğitimciler Sendikası Sivas Temsilcisi Levent Nergiz, eğitim öğretimde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen öğrencilerin eğitilmesi adına şevklerini asla yitirmediklerini belirtti.

Levent Nergiz, yaptığı açıklamada gönüllerinin tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretimin huzur içinde olmasını istediği halde sorunlar ve sıkıntılarla başladığını kaydederek, öğrencilerin TEOG sınavı ile darmadağın edildiğini, öğretmenler ve velilerin beceriksiz bürokratların yeni yeni uygulamalarıyla bunaldığını, müdürlerin ise yandaş atama yapılmak için kıyıma uğradığını savundu.

“Dönüştürme safsatasıyla dershanelerin kapatıldığını ve özel okula teşvik gündemiyle ayrımcılığın ve kayırmacılığın zirve yaptığını savunan Nergiz şöyle devam etti: Şu gün olmuş çoğu okulda hala şaibeli bir şekilde 75 üstü puan alan şaibeli müdürler görevlerine başlamamışlardır. Gelecek nesillerden umutluyuz. Geleceği şekillendirecek en önemli unsurun eğitim olduğunun bilincindeyiz. Aktif eğitimsen olarak kurulduğumuz günden beri olduğu gibi bundan sonrada hakkı ve adaleti savunarak doğrunun yanında olmayı sürdüreceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.