Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler, öğretmenlere en güzel mektubu yazmak için yarışacak

Kahramanmaraş’ta Sebat Eğitimciler ve Yazarlar Derneği (SEYDER), 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, 'Canım Öğretmenime Mektup Yarışması' düzenliyor.SEYDER, geçen yıl ilki düzenlen 'Canım Öğretmenime Mektup Yarışması’nın...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta Sebat Eğitimciler ve Yazarlar Derneği (SEYDER), 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, 'Canım Öğretmenime Mektup Yarışması' düzenliyor.

SEYDER, geçen yıl ilki düzenlen 'Canım Öğretmenime Mektup Yarışması’nın bu yıl ikincisini gerçekleştiriyor. Üç farklı kategoride yapılacak mektup yarışmasına, ilkokul 3 ve 4. sınıf öğrencileri, ortaokul 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile lise 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri katılabilecek. Katılımcıların mektuplarla birlikte en geç 22 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge bölümüne veya dernek merkezine başvuru yapmaları gerekiyor. Yarışmada dereceye giren öğrenciler tablet bilgisayar, akıllı telefon, fotoğraf makinesi ve bisiklet gibi hediyelerle ödüllendirilecek.

SEYDER Başkanı Ufuk Çiçek, mektup yarışmasıyla öğrencilerde öğretmenlerine karşı sevgi ve saygı duygusu aşılamayı amaçladıklarını belirtti. Günümüzde, gelişen teknolojiyle mektup yazma geleneğinin unutulduğunu ifade eden Çiçek, “Unutulmaya yüz tutan mektup yazma geleneğini bu yarışma ile yeniden yaşatmak, öğrencilerin mektup yazma ve düşünce zarafetini geliştirmek, mektup yoluyla öğrencilerde öğretmenlik mesleğine ve öğretmenlerine karşı sevgi ve saygı duygusu oluşturmak amacıyla 'Canım Öğretmenime Mektup' yarışmasının bu yıl ikincisini düzenledik. Geçen yıl yarışmamıza çok büyük bir katılım oldu. Dereceye giren öğrencilerimize muhteşem bir gece ile ödüllerini verdik. Bu yıl da yarışmaya ilginin katlanarak artacağını umuyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.