Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler, Kültürler Gökkuşağı Projesi'yle dünya yazarlarını tanıyacak

Kültürler Gökkuşağı Projesi ile öğrenciler, dünyaca ünlü yazarları tanıyacak. Antalya Manavgat Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi Kültürler Gökkuşağı Projesi kapsamında Polonya, Litvanya, Romanya,Bulgaristan, Finlandiya,Fransa, Kıbrıs,...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kültürler Gökkuşağı Projesi ile öğrenciler, dünyaca ünlü yazarları tanıyacak. Antalya Manavgat Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi Kültürler Gökkuşağı Projesi kapsamında Polonya, Litvanya, Romanya,Bulgaristan, Finlandiya,Fransa, Kıbrıs, İspanya, Portekiz, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Slovakya ve İsveç’ten oluşan 14 Avrupa ülkesine ev sahipliği yapacağı bildirildi.

Projenin amacının tüm ülkelerin tanınmış yazarların tanıtmayı hedeflendiği belirtildi. Projenin Türkiye ayağının 2-7 Mart tarihleri arası Manavgat'ta yapılacağı kaydedildi. Okul Müdürü Nevzat Akbel, yaptığı açıklamada, projenin Manavgat ve ülke için önemli olduğunu söyledi. Türkiye'nin en iyi şekilde tanıtmak için her türlü hazırlığı yaptıklarını belirten Akbel, " Projeyi çok önemsiyoruz. Öğrencimizle öğretmenimizle ve velilerimizle proje toplantısına hazır olduklarını misafirlerimize Türk kültürünü Türk misafir perverliğini en iyi şekilde göstermek istiyoruz. 14 ülke misafirini en iyi şekilde ağırlayacağımıza inanıyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.