Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler gıda tüketimi konusunda bilgilendirildi

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında Çöğürlü köyü ortaokul öğrencilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından 16 Ekim...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler gıda tüketimi konusunda bilgilendirildi
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında Çöğürlü köyü ortaokul öğrencilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü olarak kutlanıyor. Dünya Gıda Günü'nde Birleşmiş Milletlere üye ülkelerde açlık, gıda üretimi ve tüketimi gibi konular inceleniyor, beslenme üzerinde duruluyor. FAO tarafından bu sene 'İnsan Sağlığı Güvenilir Gıda Sistemlerine Bağlıdır' sloganı altında 'Gıda Güvencesi ve Beslenme İçin Sürdürülebilir Gıda Sistemleri' konusunda broşürler ve bilgilendirme notları hazırlandı. Bu çerçevede İl Müdürlüğünce Çöğürlü köyü ortaokulu öğrencilerine 'Gıda Güvencesi ve Beslenme İçin Sürdürülebilir Gıda Sistemleri' konulu bilgilendirme eğitimi verildi. Eğitime İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personellerinden Veteriner Hekim Haluk Aydınoğlu, Gıda Mühendisi Merve Karabacak, Gıda Mühendisi Zeynep Doğan, Gıda Mühendisi Zehra Nur İnoğlu ve Gıda Mühendisi Yusuf Emre Gezmiş katıldı. Eğitimde öğrencilere kısa bir slayt gösterimi yapıldı, eğitimden sonra kek ve UHT süt dağıtıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.