Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğle arasında oyun oynama yerine kitap okudular

Trabzon Özel Gülbahar Eğitim Kurumları, öğrencileri kitap okumayı özendirmek ve kitap okumaya teşvik etmek amacı ile öğle arasında okul bahçesinde farklı bir etkinliğe imza attılar. Okul öğrenci ve öğretmenleri, Kütüphaler Haftası...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğle arasında oyun oynama yerine kitap okudular
Trabzon Özel Gülbahar Eğitim Kurumları, öğrencileri kitap okumayı özendirmek ve kitap okumaya teşvik etmek amacı ile öğle arasında okul bahçesinde farklı bir etkinliğe imza attılar. Okul öğrenci ve öğretmenleri, Kütüphaler Haftası nedeniyle öğle arasında okul bahçesinde yarım saat kitap okudu.

Kütüphaneler Haftası münasebeti ile kitap okumaya dikkat çekmek için yapılan etkinlikte tüm öğrenciler, öğretmenleri ile okul bahçesinde yarım saat kitap okudu. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin hep beraber katıldığı organizasyonda öğle vakti okulda adeta hayat durdu. Tüm okulda sessizliğin hakim olduğu öğle arasında öğrenciler vakitlerini oyun oynama yerine kitap okuyarak geçirdi. Gülbaharlı öğrenciler öğretmenleri birlikte okul bahçesinde toplanarak otuz dakika boyunca kitap okudu. Her sabah yarım saat kitap okuyarak okula başlayan Gülbahar Hatun öğrencileri, dikkatleri kitap okumaya çekme adına öğle vaktini de kitap okuyarak geçirdiler.

Gülbahar İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, “Bu hafta Kütüphaneler Haftasını kutluyoruz. Kitap okumaya dikkatleri çekme adına öğretmenlerimiz öğrencilerimizle farklı nasıl bir etkinlik yaparız diye düşünmüşler. Kamuoyunun dikkatini çekme adına sabah okuduğumuz kitap okuma saatinin yanında öğle arası da oyun oynama yerine otuz dakika kitap okuyalım diyerek bir proje geliştirdiler. Okul idaresi olarak bizlerinde hoşuna giden bu etkinliğe öğretmenlerimizle birlikte hep beraber katılmış olduk. Çok güzel ve renkli bir görüntü oluştu. Okumanın bir zevk olduğu okulumuzda, herkesin kitap okuması gereklidir mesajını kamuoyuna vermeye çalıştık. Öğrencilerimizin de zevk alarak yaptığı bu etkinlikler ileriki zamanlarda da devam edecektir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.